Chitika

Thursday, May 19, 2011

NH Detoxlim Natural Clenx Tea

Need to detox your colon, in a safe way?  Then try NH Detoxlim Natural Clenx Tea and feel the difference!  Okay, I'm sounding more like an advert now..but seriously, this tea is real good for our inner system.  I used to try WELKUMIS few years back but it gave my diarrhea the whole day! My friends has been telling me how good this detox tea but never give a hoot about it up until one day (3 weeks ago) out of the blue, my other friend (who is struggling with her overbulging tummy) asked whether to give this tea a try.  Though I'm not losing or gaining any kgs (which I think is a good thing), I can feel that my body is lighter in a sense of less headache and less tired.

**sorry Madam Welkumis, in the dumpster you go**

 
**YAY! Thumb's up Miss Clenx!**

On my way back from work, I was truly amazed by how bright the sun earlier that I just had to snap some pics!  Let me tell you, it was scorching hot yet very fascinating!  



**Backstreet Boys - This Is Us**
awesomeness ^^



Much Y
noni.safuani™

4 comments:

Anonymous said...

sy ade beli ni tp tkt nk minum. ok x teh ni? tkt nt g kelas skt perot... susah plak

Noni Safuani said...

Teh ni memang bagus kalau nak buang toxin berlebihan..saya selalu minum ni dlm pukul 2 pm and efek dier dalam 7 ke 9 pm camtu..teh ni x mcm teh diet yg lain, dan xkan menyebabkan diarhia..try it..memang worth the money :)

Nurul said...

Bau teh ni (menurut member) mcm bau inai. Saya tak suka bau dia. Tapi saya tutup hidung minum. Tak sanggup nak isi air banyak2. Lagi banyak, lagi sikit minumnya. :P

Tapi seriously this tea is very good. Ada kawan yang jenis makan banyak (boleh tgk saiz badan) Tapi lepas dia amalkan tea ni, makan pun tak control dah. Tapi sekarang dah kurus mulus. Kulit semakin cantik. Ye lah.. dah buang toxin kan. :)

Biasa minum time makan malam je. So waktu bangun subuh tu terus membuang. Heee badan n kepala rasa ringan je.

Noni Safuani said...

I memang setuju dgn pendapat Nurul..badan rasa ringan, kepala dah x pening lagi dah..sebab mungkin I selalu gak minum green tea, jadi bau ni tak jd masalah..i really recommend this product for detox :)